HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

HYR STUGA

Vi hyr ut två stugor med totalt 4 lägenheter i området runt Fryksås och Orsa Grönklitt.
Brudtallen ( med 7+8 bäddar) i Fryksås, som vi förmedlar själva.
Och Rydqvisthuset i Orsa Grönklitt (med 10+10 bäddar) som förmedlas via Orsa Grönklitt.

BRUDTALLEN I FRYKSÅS

Brudtallen är vår mysiga timmerstuga i Fryksås bestående av två nyrenoverade lägenheter (renoverade 2014) med 8 bäddar på bottenplan och 7 bäddar på övervåningen. Stugorna hyrs ut både veckovis och dygnsvis året runt.
Fryksås fäbodar, beläget två kilometer från Orsa Grönklitt, är Sveriges största i sitt slag. Ett hundratal timrade hus i en genuin miljö där du kan finna både ro och avkoppling.

Besök gärna stugans hemsida www.brudtallen.se för att få veta mer!

RYDQVISTHUSET I ORSA GRÖNKLITT

Med vacker utsikt över Orsasjön och Ski-in Ski-outläge kan du bo i direkt anslutning till backen, liften och välpreparerade längdskidspår.

Stuga som stod klar i november 2011 består av 2 lägenheter med 10 bäddar i varje. Båda lägenheterna har fyra sovrum vardera, varav 2 st med dubbelsäng. De har två kaklade badrum, ett större med bastu, dusch och WC och ett mindre. Kök och allrum har en öppen planlösning med braskamin där du kan mysa efter skidturen. Med mindre än en kilometers avstånd finner du reception och skiduthyrning, restaurang och matbutik.

Är din grupp eller företag intresserad av en skräddarsydd helg eller vecka som kick-off, vasaloppsförberedelser eller att lära sig åka skidor, sänd mig då ett mail på mia_rydqvist@hotmail.com så ger jag dig förslag och koncept.

Du kan också gärna slå mig en signal på 070-6534232 för allmän information och prisuppgifter eller själv gå in på Bokningenför att se tillgängliga veckor. www.orsagronklitt.se (Bokning- privatstugor-Rydqvisthuset) eller kontakta receptionen 0250-462 00. De kommer att ge dig både service och information om priser och annat du behöver veta.

Välkommen till Rydqvisthuset i Orsa Grönklitt!