HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

CCC1000 och annat nytt

En annan kul grej som alltså varit i görningen ett tag, är att jag blivit ansvarig tränare för damerna i CCC1000. (Se hela pressmeddelandet på langd.se). Ett härligt gäng skidentusiaster med höga ambitioner i spåren trots karriär och begränsad träningstid att lägga. Riktigt kul ska även det bli och garanterat något jag kommer återkomma till efter sommaren när läger och träningar drar igång igen. 10-12 damer är med i dagsläget, merparten i Stockholmområdet och ytterligare ett gäng utspridda i de andra CCC1000-gängen Nord, Syd och Göteborg. Är det något fler som är intresserad av att vara med eller veta mer om upplägget går det fint att kontakta mig, eller Fredrik som ni enkelt kontaktar på fredrik.erixon@drivereklam.se.En till jobbvecka har passerat.


Och en helg som vi har spenderat i Stockholm och Trosa.
Fina ställen denna årstid.


TrosaSköna löpturer på kvällarna med nya ställen att upptäcka.


Och så en dag på Grönan såklart (nedan). Finns mycket man vill ta med barnen på när man är här.

Veckan började dock på Idre Fjäll där vi spenderade förra helgen.Nu blir det jobb i två veckor innan tre veckors semester.

Träningen då?
Jo. Jag tränar väl i princip varje dag ändå. Känner verkligen ett sug efter att träna och att jag behöver träna varje dag för att må bra. Vilket vissa dagar när jag inte hinner mer kanske betyder 30-40 min före 7 på morgonen eller 21 på kvällen. Det är också sällan jag kör pass över 1.30h. Men kanske normalpasset ligger på 1.15 sådär.
Fram till den här veckan hade jag inga rullskidor utan sprang bara när jag var här nere. Har aldrig sprungit så mycket asfalt som den här sommaren! (Utan att få minsta ont än faktiskt, peppar peppar.)
Men nu har jag fått ner ett par och det är verkligen SÅ KUL att åka rullskidor i nya miljöer. Sommarkvällar när solen skiner är det helt ljuvligt att cruisa runt och titta på allt som händer. Njuter verkligen av träningen då. Att man ser så mycket när man åker rullskidor. Att man kommer ganska långt, utan att det heller går för snabbt som när man cyklar. Ganska perfekt fart för att både hinna se och samtidigt inte köra in i folk.
Väldigt roligt att träna alltså.
Fast jag saknar inte att träna 5 timmar om dagen. Eller två pass, sex dagar i veckan.

En kommentar till “CCC1000 och annat nytt”

  1. J skriver:

    Vackra och härliga bilder. Hoppas du kommer till västsverige och föreläser snart.

Kommentera