HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Mera föreläsningar med mera

I söndags blev det mera rullskidskurser i Västerås alltså.
Av privat slag och en större som jag anordnade tillsammans med Lotta Brangefeldt som driver Snabbare Starkare Smidigare som vanligen anordnar löparkurser och träningsresor från Västerås. Riktigt kul och trevligt.
Att träffa nya människor som tacksamt tar emot tips och råd om hur de ska förbättra sin åkning ger väldigt mycket tillbaks i form av energi glädje. Och att köra kurser på sommaren är ju alltid så mycket behagligare och enklare än på vintern när man slipper frysa sönder efter några timmar och istället kan stå ute och köra långa genomgångar. Eller som i söndags avsluta med fika ute.
I måndags hade jag sedan en föreläsning för Stockholmsidrotten runt min bok, på Eriksdalsbadet, för en blandad grupp av aktiva och ledare från olika idrotter. Det blev bra diskussioner och förhoppningsvis en grund för att jobba vidare internt med frågorna.
På två timmar hinner man ta upp mycket men inte gå in på djupet så ingående. Då behöver man förmodligen flera träffar.
Men en trevlig kväll som även den gav mycket energi.


Från Stockholm drog jag vidare till Fryksås för att avsluta en konferens för Skandia (som bott i våra och smidgårdens stugor mån -tis) med en föreläsning om Mål, motivation och drivkrafter.
Lite blandade förläsningar på slutet alltså om både träning, jämställdhet och motivation. Skönt på ett sätt. Håller man liknande föreläsningar efter varann känner man lätt sig som en papegoja.Idag är jag på väg till Stockholm igen för nya uppdrag.
Som jag får återkomma till!
Ha det gott så hörs vi snart!

Kommentera