HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Mera rullskidskurser

Den här helgen har jag hamnat i Västerås för endel rullskidkurser av olika slag. Teknikträning och föreläsning om träning med Västerås Skidklubb idag, samt rullskidskurs med teori och praktik tillsammans med SnabbareStarkareSmidigare.se i morgon, samt ytterligare lite privatlektioner.På måndag drar jag vidare till Stockholm för föreläsning runt min bok för Stockholms Idrottsförbund vid Eriksdalsbadet under måndag kväll. På tisdag kör jag föreläsning för Skandia i Fryksås.
Däremellan påbörjar även en annan lite större sak i veckan som kommer, som jag snart ska att återkomma till.

En kommentar till “Mera rullskidskurser”

  1. Bengt-Inge Karlsson skriver:

    Hej Maria!
    Hittar du några talanger, eller ämnen?
    Måste vara fantastiskt, att träna med dig som instruktör och tränare!
    Ha det BRA!

Kommentera