HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Boken i nya format!

Spännande! Alldeles nyligen, typ nu i veckan, släpptes min bok i lite nya format, nedladdningsbar ljudbok, CD-bok och mp3 på CD, 7 månader efter att den vanliga boken släpptes i höstas.
Perfekt för den effektiva nutidsmänniskan och sådana som jag, som aldrig har tid att läsa några vanliga böcker längre, utan istället passar på att lyssna på dem under tiden man städar, kör bil eller kanske tränar.
Till skillnad mot den ordinarie boken då jag medverkade vid precis allt, har jag egentligen inte haft något med detta bokformat att göra, mer än att jag valde uppläsare för säkert halvår sedan. Detta genom att lyssna på en massa ljudfiler på 30 sekunder av säkert 100 talet olika personer, och sedan välja någon av dem. Svårt att veta vem som skulle göra detta bäst. Egentligen hade jag nog gärna läst upp den själv, men det var nog inget alternativ.
Jag har själv bara hunnit lyssna på fragment av ljudboken än, och visst är det spännande att höra sina egna ord uppläst av en skicklig uppläsare. Är det verkligen mina ord hon läser?
Det är helt klart kul också att boken finns i flera format så att den blir tillgänglig för fler och när boken kom var det många som efterfrågade just ljudbok. Samtidigt inser man när det är boken man själv skrivit att man missar en del detaljer, bilder, personligt, layout, rubriker osv.
Och kanske tar man tar till sig mer det man läser själv än det vad man får uppläst för sig. kanske just på grund av det faktum att man ofta gör någon annat samtidigt då, eller helt enkelt somnar när man ligger i sängen och inte behöver ha vare sig lampan tänd eller hålla i boken. Men bekvämt. Och tidseffektivt för läsaren.


Bra att den finns alltså.
Fast jag rekommenderar såklart ändå mer att köpa den vanliga boken!

Till skillnad mot pärmboken säljs detta format också endast via nätbokhandeln.

Kommentera