HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Visit i Småland igen

Redan för 3 veckor sedan var jag nere en sväng i Småland då jag åkte runt och föreläste, men den här veckan vi vi nere i Smålandsstenar jag och barnen. Charlize fyllde 4 i tisdags, med lite uppdelat födelsedagsfirande som vanligt, i Småland och i Älvdalen. Den här gången passade jag också på att göra lite aktiviter med mina sponsorer. Här träning (rullskidor och mossfotboll) med Plamako och Anderstorps OK som har många aktiva ungdomar både i skidor och orientering.
Körde också föreläsning och träning med Stol AB i Smålandsstenar. (Bilderna uteblev här tyvärr). En föreläsning om mål och motivation i huvudfokus, vilket jag inte föreläser om speciellt ofta egentligen, men som funkar bra bland en bredare skara. De föreläsningar jag kört nu under våren har främst varit runt min bok annars, och kommer vara även fortsättningsvis, blandat med lite andra föreläsningar. Lite som den här om motivation, men också om träning/skidåkning. Jag har några inplanerade i juni, innan det blir ett rätt långt sommaruppehåll och sedan fortsätter i augusti, september och oktober. Har också lite träningsdagar på olika platser som jag kommer att presentera här framöver.
I övrigt håller jag på att planera lite för framtida projekt. Några som är i de stadiet att jag ännu inte vet om de alls kommer att bli av. Men förhoppningsvis är det något som jag kan presentera framöver. Egentligen vet jag nog inte vad min inriktning ska vara framöver så jag hoppar på lite olika saker och provar mig fram. Kanske kommer jag hålla på med något helt annat.
Har varit mycket att pyssla med här hemma förstås, sedan flytten från Nybolsvägen till Krångvägen för en månad sedan.
Det tog någon vecka att få ut alla grejerna från förra huset, men har tagit ungefär en månad att komma halvvägs med uppbackningen. Vi har väl levt i en rätt obesökbar röra här i flera veckor nu, men nu börjar det i alla fall likna något som man kan våga ta in besökare längre än till hallen med, typ. Vilket är skönt.


Födelsedagsfirande lite här och lite där

Det blev en kort redogörelse idag. Förhoppningsvis får den bli längre nästa gång.
Ha det gott så hörs vi!

2 kommentarer till “Visit i Småland igen”

  1. Anna skriver:

    Härliga och vackra bilder.

  2. Tuna-Stina skriver:

    Vika härliga barn ni har.

Kommentera