HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Lyckad företagsmässa

Fredag och lördag har jag alltså jobbat som konferencier på Älvdalens stora företagsmässa. En mässa som har funnits här sedan början av 90-talet och genomförs vartannat år under våren. I år lockade mässan rekordstort besökande med över 3000 gäster och 103 montrar. Riktigt mycket för en befolkning på under 3000 i invånarantal. Motsvarande mässor på betydligt större orter kommer långtifrån alltid upp samma siffror. Torbjörn Wallin och Niklas Nouvel hade gjort ett enastående arbete för att få emot detta evenemang med många trevliga programpunkter och en viktig mötesplats både för företagare och alla besökare. Otroligt roligt.
Efter två dagar på scenen och en konstant minglande i 2 dagar kände man sig rejält slut i huvudet igår när man kom hem.
Jag delade konferencierandet tillsammans med Mia Strand som hade mer erfarenhet av detta än mig, vilket var skönt. Det är stor skillnad på att vara den som håller i trådarna och intervjuar, mot att vara den som enbart föreläser eller själv intervjuas. Dessutom inom ett nytt område; företagande som inte är vad jag brukar prata om.
Men man måste utmana sin komfortzon, så jag är jätteglad att jag fick möjligheten.
Tack alla som var där och gjorde mässan till vad den blev!Mycket folk framme vid scenen bitvis.
Barnen hade avslutning med Älvdalens Showdansare under lördagseftermiddagen. Charlize som lejon i lejonkungen. En skräckblandad känsla att gå upp på en scen inför en välfylld publikmassa för första gången i sitt liv.

/a>

Även SkiProAm fanns representerade bland en av montrarna där SkiErgen visade sig bli en måttlig succé. Här stakar dalarnas landshövding Ylva Thörn på iklädd klänning och höga klackar.
En minut på max var ganska är för att hinna bli råstum utan att behöva bli svettig.

En kommentar till “Lyckad företagsmässa”

  1. Anna skriver:

    Heja Maria!!

Kommentera