HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Tänk om det alltid var såhär att tävla!

Efter sådana här dagar önskar man ju att det alltid var så här mycket folk när man tävlade. Vilket känsla. Vad glad man blir (!) och vad kul det är bara att få vara här och uppleva detta. Det var folk utmed exakt hela banan idag. Överallt! Ett så himla härligt stöd.
Så grymt jobbat Ulricehamn! Det tål att sägas ännu en gång.

Det kändes såklart mycket bättre för mig idag under Touren. Något annat hade jag i och för sig inte räknat med.
Men samtidigt var jag såklart osäker på hur det skulle kännas. Jag har inte tävlat på 2,5 vecka och det är trots allt svårt att gå från katastrof-lopp till topplopp, samtidigt som jag har försökt att utgå från normalläge och att den känslan faktiskt är passé.
Jag är piggare i både kropp och ben, men tycker att jag saknar fart i kroppen igen och behöver några lopp för att komma igång.
Jag är inte nöjd med en 22a plats, men jag är glad att jag i alla fall är med i matchen igen, vilket gör mig mer taggad att verkligen försöka hitta en riktigt bra känsla igen. Nu när det känns mer normalt kommer jag lättare att kunna lita på kroppen, lita på att formen kommer och att känslan i alla fall finns där någonstans.Foto: Nisse Schmidt.(Att gapa stort är inte bara bra hos tandläkaren.)


Foto: Nisse Schmidt


Det blev inte mycket till tid att träffas, men mina små stjärnsupportrars närvaro betyder mycket ändå.
Som i helgen kamperar hemma hos mormor och morfar i Smålandsstenar.Kom gärna förbi mässan och köp en signerad bok, före tävlingarna eller mellan dam och herrloppet i morgon. Stort tack till Synums i Älvdalen som printade ut rollisen sisådär en kvart före avresa.Det här med reklamteglerna hade man ju inte tänkt så mycket på. Så det är ju tur att man har MVG i syslöjd i alla fall, även om det var några år sedan det betyget sattes #varförsynärmankantejpa #huvudsakenärvälattdetgårsnabbt

Kul att få uppleva denna dag alltså på nästan-som-hemma-arenan.
Fortsatt imponerad över hur väl det har fungerat. Med invasionen av människor, på denna lilla plats på bara ett par timmar.

I morgon blir jag uppgraderad till Sverigedräkt när jag får köra skatesträcka i andra laget för Sverige.
Så ny chans och nya upplevelser av stämningen runt banan.
Hörs mer igen efter det!

4 kommentarer till “Tänk om det alltid var såhär att tävla!”

 1. Tuna-Stina skriver:

  Superbra jobbat Ulricehamn och ett tack Maria för att du är på banan.
  Söndagen blir spännande.

 2. sonja hagman skriver:

  Lycka till imorn kör så de ryker! HEJA HEJA

 3. Hans skriver:

  Ett fall framåt. I morgon är ditt lopp. Stafett gillar ju du. Lycka till och kör så det ryker!

 4. Linda skriver:

  Lycka till idag Maria. Visa att din plats är i första laget.

Kommentera