HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Skidläger med ICA och magiska skiddagar!





Den här veckan har vi varit en hel del uppe Fryksås och Grönklitt. Jag har arrangerat och styrt ihop läger för ICA (Handlare och tjänstemän), haft lite lektioner och tränat själv förstås. Det har varit SÅ – HIMLA- HÄRLIGT!
Det är bara helt sagolikt att få kombinationen SOL-LJUS-SNÖ och hemmaplan igen.
Samma känsla som fyller mig varje år här uppe den här tiden. Att det är så jäkla underbart att åka skidor. Att man bara vill ha mer, mer, mer. Att man blir som en ny människa helt enkelt. Långt bort från den trötta decembermänniska man emellanåt känt sig som. Snö, sol och ljus träder rakt in i skälen.
Det här är varför man åker skidor liksom!

Väldigt kul att få arrangera läger när det är så här fint förstås. Speciellt när man får så mycket tillbaks från deltagarna, i form av trivsel och glädje.
I år är det tredje året jag arrangerar läger för ICA i Fryksås.



Förutom skidlektioner och teknikgenomgångar har deltagarna ätit gott på Smidgården, Hotellet och wärdshuset samt fäbodrelaxat och fått lära sig mer om träning.







I vinter är det Fjärde vintern sedan vi tog överBrudtallen.
För varje år har det blivit mer och mer gäster och i år fylldes vintern upp tidigt. Väldigt kul. Jul, nyår och sportlov går först naturligtvis. Men även januari och mars har blivit väldigt populärt.
Extra glad blir man förstås när gamla gäster återkommer år efter år för att de trivs så bra och vill har mer av Fäboden, utsikten och den sköna känslan.
Hade det inte varit för att det ligger så avlägset hade jag nog gärna flyttat upp hit. Men det känns väl lite opraktiskt för det mesta.







Så fastän det blivit både jobb och träning i helgen, känns det som att helgen verkligen både gett harmoni och energi.
Nu ska jag inte träna så jättemycket fram till nästa helg och hoppas på att kroppen har piggat på sig sedan Touren.

Kommentera