HUVUDSPONSORER:

Senaste kommentarer
h4 hemsida13 hemsida11 hemsida12

Recensioner och gott betyg

Jag har inte hunnit med att varken skriva om eller engagera mig så mycket i boken senaste tiden. Förståeligt kanske förvisso. Jag har behövt fokusera på annat och sedan blir det ett naturligt avbrott även utifrån när julledigheten kommer emellan. Men det finns i bakhuvudet naturligtvis, och framförallt ser jag fram emot att fördjupa mig i det efter säsongen eller efter att de viktiga tävlingarna är över.
Lite debatterande har det förvisso blivit, även om det inte uttryckligen varit just om boken.
Skriva lite hinner jag väl alltid med (inte minst för att det är så roligt). Däremot inte så mycket andra uppdrag, som kanske stör skidåkningen en aning.

Jag fick i alla fall en recensionen mailad till mig i veckan, från BTJ, (företaget som levererar böcker till biblioteken). De skriver att boken borde vara obligatorisk läsning på alla ledarutbildningar.
Ett gott betyg, tänker jag.En annan recension hittar ni även här , där jag blivit bra rankad bland årets alla sportböcker. Också roligt.

Sedan har jag tyvärr inte hunnit med att leta efter så mycket publicerade recensioner.
Hittar ni någon får ni gärna höra av er.

Tack också för alla mail och positiva omdömen jag fått från er läsare på slutet.
Framförallt har jag fått höra att det är en viktig bok. Som behövs.
Så jag jobbar vidare på att nå ut till dem som verkligen behöver läsa den också. Det är väl det svåraste.

Avslutar med lite kvällsmys från skidstadion igår.


Kretstävling i Älvdalen för både barn och vuxna.
Kul och trevligt som alltid.
Wilda börjar tycka att det är riktigt skoj att vara med.
Även om det mest för att det är så himla gott med varm saft när man kommer i mål.
Tack alla superarrangörer från ÄIF, som håller denna tradition vid liv år efter år!

Kommentera